Kulsbjerg Skole

Alle børn skal lære mere og trives bedre i en sund og varieret skoledag

Kulsbjerg Skole har 3 afdelinger, med skoleklub på hver afdeling:

Se mere om den enkelte  i menuen til venstre

Miniklub:  6 - 10 år (0. - 3. kl.)

Juniorklub: 4. - 6. klasse

Ind og udmeldelse:
Du kan ind og udmelde dit barn ved at benytte nedenstående link:
Ind - og udmeldelse - elektronisk med NemID

Åbningstider klub:
På skoledage: 6.00 - 8.00, samt efter endt skoletid til kl. 17. (Fredag 16.30)
På skolefridage: 6.00 - 17 (fre. 16.30)

Faste lukkedage for Klub:
 Alle helligdage
  • 23. og 24. december samt mellem jul og nytår
  • Fredag mellem Kr. Himmelfartsdag og weekend
  • Grundlovsdag
  • I uge 7, 26, 27, 28, 29, 30 og 42 er klubben i Nyråd og Mern lukket, men alle klubbørn er velkomne i Stensved.

Særlige lukkedage:

• onsdag og torsdag den 21. og 22. december samt mandag og tirsdag den 2. og 3. januar 2017 er klubben i Nyråd og Mern lukket, men alle klubbørn er velkomne i Stensved.
  • mandag, tirsdag og onsdag 10.-12. april er klubben i Nyråd og Mern lukket, men alle klubbørn er velkomne i Stensved.
Morgenmad:
Hver dag mellem 6.00 og 7.30 er der mulighed for at spise lidt morgenmad. Det vil typisk være havregryn og cornflakes, samt groft brød med ost eller marmelade. Dertil mælk og/eller the ad libitum.

Kontrolleret pasning:
Vi har pligt til at kontrollere, at jeres barn kommer fra skole, så derfor er det vigtigt, at I via Tabulex meddeler os, hvis jeres barn holder fri, er syg eller andet (nærmere anvisning følger). Hvis ikke I gør det, er vi nødt til at kontakte jer derhjemme, eller på jeres arbejde for at checke, hvorfor barnet ikke er her.

Tjek ind og ud:
I hver klub er der skærme, hvor børnene tjekker ud og ind, ved henholdsvis ankomst og afgang. Nærmere anvisning følger.